A pornit de la ZERO cu un TRACTOR românesc și două hectare de pământ

   Vizionare 126,288

Andrei Verestiuc

Andrei Verestiuc

Acum 2 luni

Emil Turdean e exemplul perfect de ardelean: muncitor, modest și foarte de treabă. El a pornit în anul 1994 cu un singur tractor românesc și două hectare de pământ iar în prezent are zeci de utilaje, mii de hectare de pământ și o grămadă de oameni în subordine.

De la clasicul tractor UTB 650 la modernele John Deere, povestea lui aș putea spune că e demnă de un episod pe acest canal.

Emil deși e o persoană carismatică și se înțelege bine cu camera, nu e genul care să se laude că e milionar sau cu ceva colecție de mașini scumpe. E un om modest, la locul lui, care iubește agricultura și tot ce ține de ea.

Sper să mai filmăm împreună și alte episoade!

Contact Andrei Verestiuc:
astadaemail@gmail.com

Dacă ți-a plăcut, apasă LIKE.

Dacă vrei să mă vezi mai des, apasă SUBSCRIBE.

Dacă ai ceva de spus, te încurajez să lași un COMENTARIU.

Eu am fost Andrei Verestiuc, ne vedem la următorul.

Te-am pupat!

Comentarii: 311
todea Adriana
todea Adriana Acum 2 luni
Foarte impresionant,bravo lui pt cea ce a ajuns.respect,tine-o tot asa!
Daniel Velicu
Daniel Velicu Acum 2 luni
Într-un fel lipsitiva de pământ ăștia mici , ca omul vrea sa ia el tot . Ma intreb oare cati oameni sau lipsit din cauza acestui om .
Octavian 19
Octavian 19 Acum 2 luni
@ih c o fi el batran, dar avantajul pe care il are domnul acesta este in primul rand ca l-a dus capu' chestie care la frustratii ca tine e greu, si doi la mana el deja are o avere, o experienta acumulata care tu cat de tanar oi fii nu o ai inca, asa ca nu va mai dati loviti ca va descurajeaza omu ca oricum ati face fix un rahat, omu-i sincer, bagati la cap nu o luati in nume de rau, si scuzati pentru limbaj.
Daniel Velicu
Daniel Velicu Acum 2 luni
Păi dacă oamenii sub 100 ha se chinuiesc , sa le de-a si lor măcar 50 de ha sa se aleaga si ei cu ceva .Cred ca nu ar fi o problema ca oricum nu are forța de muncă.
Dorin Florea
Dorin Florea Acum 2 luni
Omul a zis că e greu. Nu că vrea să vă fure vouă pământul
Drragos
Drragos Acum 2 luni
N am nici o legatura cu omul, dar voi sincer sunteti mult prea frustrati. Omul prezinta realitatea din prezent. Apucati va cu 20 ha, nu cu 2 si vedem dupa cat de bine va merge. Daca statul nu te ajuta, n ai ce face.
Mu Chi
Mu Chi Acum 2 luni
Și eu am observat urme clare de lăcomie la el. A fost destul de vehement în descurajarea acțiunilor oricărei posibile concurențe.
Iuzzer
Iuzzer Acum 2 luni
Bravo Andrei ! Imi place cand aduci oameni geniali pe canal ! Așteptăm mai multe episoade de genul acesta !
Beniamin Babescu
Beniamin Babescu Acum 2 luni
Om deosebit, nu vorbește numa sa treacă timpul!💪💪Doamne ajuta, forța de muncă!
Ionut Silvesan
Ionut Silvesan Acum 2 luni
Am șteptat 6 zile pentru acest clip, dar s-a meritat din plin!👍
Ionut Silvesan
Ionut Silvesan Acum 2 luni
@Andrei Verestiuc se vede că ai învățat din greșeală și ai compensat cu acest clip!👏👏👏
Andrei Verestiuc
Andrei Verestiuc Acum 2 luni
Îmi cer scuze pentru întârziere! Am filmat un vlog care nu a fost destul de bun pentru a-l publica și atunci automat ni s-a decalat programul. 🥲
bowmar65
bowmar65 Acum 2 luni
Frumos Vlog Andrei, conținut super . te urmăresc din Chicago, sunt fascinat de fermierii din America, sunt oameni care lucră foarte greu și fără care nu am putea supraviețui, cred că este o satisfacție supere când se strânge recolta și vezi că Pământul ne satură foamea. Good job, keep up the good work.
Iuzzer
Iuzzer Acum 2 luni
Bravo Andrei ! Imi place cand aduci oameni geniali pe canal ! Așteptăm mai multe episoade de genul acesta !
Darius Bochis
Darius Bochis Acum 2 luni
Respect pentru ce a realizat.Prefer insa sa cumpar legume de la micii producatori.Locuiesc in Irlanda de 15 ani si sunt satul de fructele si legumele fara gust facute de fermele moderne.Nu au gust , si cred ca si valoarea nutritiva e f scazuta.
funny-hahaha
funny-hahaha Acum 2 luni
in Romania micii producatori sunt defapt samsari, ei vand pana si banane :)) si problemele astea toate nu tin de legislatie, tin de legiuitor(politie, anpc, dsp, dsv, si toate cele)
Nelu Nelu
Nelu Nelu Acum 2 luni
Foarte bine punctat
Marian Moraru
Marian Moraru Acum 2 luni
2 corectii am, .... in primul rand nu inginerii si proiectantii au abandonat acel tractor ci nenorocitii de la conducere l.au distru... au distru uzina de tractoare la fel ca pe toate celelalte! si 2: agricultura se poate face si cu utb650, cunosc cazuri pesonale om cu 6-7 tractoare u650 ,200 de hectare lucrate cu ele fara probleme :)
Shynee Liaan
Shynee Liaan Acum 2 luni
@dymond mike Pai nu plătesc salarii,totul e în familie, am frati, surori,verișori care știu mersul treburilor. jcb.ul nu îl pot lega cu sarma înțelegi?dacă mi se oprește în câmp,nu ma pot da jos sa ii fac ceva înțelegi? Practic acolo rămâne.
dymond mike
dymond mike Acum 2 luni
@Shynee Liaan noi lucram 800 ha din tata în fiu,am fost crescut printre u650 și le cunosc foarte bine capacitatea,în agricultura din zilele astea pot fi și poleite cu aur ca tot nu sunt rentabile!La 300 ha cât spui ca exploatezi cu 7 u650 ai 7 salarii de plătit!!! Când ai putea lejer sa plătești doar 2 cu 2 tractoare de 150 cp,iar referitor la reparația unui jcb cu producția de pe 150 ha,da mi voie sa cred ca e cam exagerata.La un calcul simplu și cu producții mici de 3t/ha,la un preț mediu de 0.8 lei/kg tot te duci în câteva miliarde,deci sa ai un cost de reparație de valoarea asta...îmi vine cam greu sa cred!
Shynee Liaan
Shynee Liaan Acum 2 luni
@dymond mike Nu vad ideologia faptului ca se strica foarte des?Când cumperi piese făcute la noi da,se strica des,motivul fiind ca la noi nu exista METALURGIE,SIDEX Galați a închis cele 6 furnale,mai merge 1 care prelucrează fierul vechi. Când faci piese din fier mort(fier vechi) e clar ca acea piesa nu are ranforsare cum are piesa din fier în stadiu de minereu. Rusii spre deosebire de noi și alții,ei încă au metalurgie, încă fac extracții și încă produc piese de gabarit brut(asa se numesc în conduita) Bazarul de la Cernăuți(cel mai mare din estul Europei)+ comandă oferă toate cele necesare și tractoarele funcționează. Motorul de UTB a fost și este un motor capabil, cu mici îmbunătățiri poate face fata sa lucrezi pământul cât sa nu creasca scaieti pe el asa cum obișnuiesc mulți sa îl lase. Am 7 tractoare ,toate au fost cumpărate de tatăl meu când s.au desființat după 92 toate SMA-urile și SMT.urile din țară (care lucrau CAP.urile) De atunci pana acum cu 7 tractoare lucrez 300 hectare,pun porumb la greu. Nu vând productia ca un IAS, o vând la persoane fizice(fermieri ) și îmi asigur un trai mai mult decât decent. Am și un JCB și drept sa îți spun ,o fi performant,îmi place sa ma falesc cu el pe drum...dar când când trebuit sa bag bani în el sa îl pun la punct...crede.ma ca as fi vrut sa am posibilitatea sa încerc sa îl repar eu în loc sa îl trimit la reprezentanții, pentru ca acele costuri m.au costat producția pe 150 hectare...lucru care nu a rentat pentru mine deloc,având în vedere faptul ca nu e tot pământul al meu ,mult e în arenda,am de plătit arenda aia,am de luat motorina(asta treacă meargă ca o mai iau la negru de la Ucraineni) dar vreau sa zic ca...în definitiv un tractor modern a cărei fiabilitate nu o cunoști, nu poate fi rentabil. Decât dacă ești super bazat pe politica, faci parte dintr-un partid la putere, ai relații în vecinătate și practic neajunsurile le umpli din fraude.
dymond mike
dymond mike Acum 2 luni
@Shynee Liaan ușoară este,doar ca se strica foarte des și atunci dacă stai sa repari,în loc sa lucrezi,unde mai este sporul?
Shynee Liaan
Shynee Liaan Acum 2 luni
@dymond mike De fapt piesele pentru UTB găsești de la Rusi, iar întreținerea lor e ușoară,îl repari pe câmp.
Mr Eiden
Mr Eiden Acum 2 luni
Eu as vrea un videoclip cu Andrei, adica cu tine. Spune-ne despre tine, cum esti, ce faci, cum te-ai decis sa incepi acest proiect, despre cum decurge munca ta, comunicarea cu oamenii, stabilirea unui review sau interview. Cum a fost primul tau review, prima ta reactie. Viziunea ta asupra dezvoltarii si evolutiei tale. Cel putin eu, vreau sa stiu mai multe despre Andrei. 👏🏻
Gheorghita 1
Gheorghita 1 Acum 2 luni
trebuia sa faci un test drive cu u650 si sa discutati mai mult cum so hotarat sa inceapa cum o achizitionat primu tr cat de greu o fost la inceput
Paul 7Te
Paul 7Te Acum 2 luni
Abia aștept materialul practic promis. La campania de primavara, sa vedem putin tractoarele la muncă 😅
Darius-Mihai Blajan
Darius-Mihai Blajan Acum 2 luni
Andrei testează și un tractor romanesc modern , și pentru ce-i care nu știu : România produce și azi tractoare și ele se numesc IRUM
Mircea 069
Mircea 069 Acum lună
Produce si UTB-uri dar nu la Brasov ci la Baicoi
Radu
Radu Acum 2 luni
💪UTB cu 65 de cai putere care trage de rupe! Aia a fost ingineriea romaneasca care ne-a dat un glow up imens in dezvoltarea tarii. Respect utb si rip totodata ca acest "fier vechi" nu cedeaza dar varsta isi spune cuvantul iar multe din utb-urile care au ajuns pana azi sunt in stare nu prea buna. Totusi utb-ul asta a fost bine pastrat intretinut si cel mai probabil conservat intr-un garaj ca sa nu rugineasca chiar daca a fost pus la munca.
Precup Florin
Precup Florin Acum lună
E sub patent fiat, nu e nici o inginerie romaneasca :)
Sorin Spătărelu
Sorin Spătărelu Acum 2 luni
Iubesc mult u 650 la 9 ani lăsăm ghiozdanul și fugeam la marginea satului la tractoare acest tractor după părerea mea dacă avea reversor și danfus nu mai pleca la arabi
Vulparean Dorin
Vulparean Dorin Acum 2 luni
Esti cel mai tare, faci si despre agricultura cea mai inportanta pentru viată .🤩🤩🤩
Adrian Ivanus
Adrian Ivanus Acum 2 luni
Pe tractorul U 650 are sigla John Deer in loc de cea UTB :-)
Me The One G
Me The One G Acum lună
Dl Turdean este un exemplu de OM
_David_
_David_ Acum 2 luni
woah.. chiar ca un om genial! un clip minunat, mai vreau asa episoade! Respect Andrei
Cicero
Cicero Acum 2 luni
Tot evită omu să vorbească cât a dat pe un tractor, sau de averea kui 😉😉
Dan Anndrei
Dan Anndrei Acum 2 luni
Domnul deja vorbeste ca un mahar care ar mai harpai ceva.dc sa piara cei care lucrã sub 100 de hectare?sa hãrpãiasca cei ca el tot si sa controleze piata?in Danemarca nici un fermier nu are peste 500 de hectare(majoritatea au cam 350)pt ca is impozitati maxim.asa sunt mai multi producatori,nu e bine ca vreo cativa sa acapareze mii de hectare pt ca o sa ajungem sa cumparam kilu de carne cu cat vor ei,ca se inteleg fiind numa 4-5 in toata tara.fugim de dracu si dam de tacsu
DanM
DanM Acum lună
@Dan Anndrei se observa după cum scri familion 🤣♿🤦‍♂️
Florin Ulesan
Florin Ulesan Acum lună
@Madalin Gheorghitoaie 250 de zile pe an dacă ești bugetar, dar cei mai mulți , cei care nu lucrează la birou , căci despre ăștia e vorba, bagă 300 de zile pe an.
Dan Anndrei
Dan Anndrei Acum lună
@DanM invaț-o Limba Romana pe mãmica ta.vezi ca "Limba Romana" se scrie asa cum vezi.esti semianalfabet cu tupeu.am ani de scoala cati nu are familionul tau la un loc
DanM
DanM Acum lună
@Dan Anndrei recomand manuale limba romana clasele 1-4 poate inteleg si eu naibi ce vorbesti ...majoritatea tarilor dezvoltate fac agricultura in scara larga ... tu ce zici aicea sa devenim inapoiati ? ca nu inteleg ... si supa la plic nu a dato nimeni atata timp cat pentru ceva exista cerere o sa fie si cine o produce stai lin..
Dan Anndrei
Dan Anndrei Acum lună
@DanM taci ma din gura ca de al de -al de musca au inlocuit supa cum o stim noi,cu supa la plic.dc ?pt ca ei controlau piata alimentara,au supus guvernele ls ce au vrut.eu sunt pro dezvoltare,pro occidental dar nu consider ca 2-3 gen musca sa faca ce vor intr-o tara.in danemarca nu are nimeni peste 500 de hectare de teren,de obicei au maxim 350 ca dupa aia ii supune la impozite drastice si bine le fac.trebuie sa avem grija ce ne dorim
Anny Anny
Anny Anny Acum 2 luni
Merita toate videoclipurile tale și am așteptat 6 zile sa vad acest video extraordinar 😁😁😁
Ovidiu Matei
Ovidiu Matei Acum 2 luni
Foarte impresionant! 👏👏
Alin Pe YouTube
Alin Pe YouTube Acum 2 luni
Munca cu fierul e grea, dar cu pamanatul e si mai grea.
Sorin Marcu
Sorin Marcu Acum 2 luni
Din partea mea, personajul videoclipului sa aiba cat mai multe hectare de lucrat dar pun o intrebare: In cazul contractului de arenda,cate kg de grau/porumb, bani sau lei da pentru 1 ha? Daca da intre 500_800 kg la ha, este lesne de inteles ca a strans multe utilaje si bani.
Daniel Ionut Cibota
Daniel Ionut Cibota Acum 2 luni
Salutare!Il cunoastem pe domnul,e prietenul lui Sabin Gherman!Fain omul👍👍
Miriam Ursaciuc
Miriam Ursaciuc Acum 2 luni
Felicitări si multa sanatate sa mergeți in continuare
Catalin B.
Catalin B. Acum 2 luni
Agricultura în România ar fi una din cele mai reușite... Există o singură problemă...românii așteaptă să plouă, făcând dansul ploii și rugându-se la Domnu'.... SISTEME DE IRIGAȚII, DACĂ VREȚI AGRICULTURĂ!!! Dar....de unde irigații dacă toate au fost vandute la fier... Duceți-vă în Franța să vedeți agricultură 😉....
Gusti Grasu
Gusti Grasu Acum lună
BRAVOO TARANULE CU STINUL IN TALPA RESPECT SI STIMA PT TINE SI FAM TA AMIIN .
XD. SxRey
XD. SxRey Acum 2 luni
Respect 📈
IAN royale
IAN royale Acum 2 luni
respect domnu mecanic :))))
Dragoș
Dragoș Acum 2 luni
Respect Andrei am așteptat video ul asta 💪💪
Nelius
Nelius Acum 2 luni
Știu deja de la începutul video ului ce este fain!
MaKerL1fe
MaKerL1fe Acum 2 luni
Greu cu agricultura, nu mai dorește nimeni sa muncească, toti vor la birou sa fie bine plătiți ca pana la urma banul face tot. Întreprinzătorii nici sa vrea nu pot plăti cât s-ar merita. Pai eu am muncit la un Carrefour express pe minimul pe economie, am făcut treaba a 3 oameni din lipsa de personal și când a venit salariul am fost furat de 150 de lei. Deci după ce ca mi-am făcut treaba pe un salar de abia îmi plăteam chiria, fără cheltuieli ca cu alea depășesc, noroc cu ai mei ca ma intretin, pana și din aia ma fura. In ritmul asta nu știu cum mi-as putea întreține eu copilul, ca de as avea 2… pula. De aceea nu ne mai căsătorim de tineri, ai nevoie de stabilitate financiară care dureaza mult mai mult decât pe vremuri. Chiriile au crescut dar minimul pe economie este acelas, poți sa ai facultatea lui peste ca termina mai mulți decât locuri de munca disponibile. La final tot mai greu este sa faci orice, este nevoie de o orientare economică mare, cu salarii de genul toti pleacă in străinătate și rămân doar pensionarii care pana și ei lucrează ca n-au pensie suficientă sa trăiască.
Dani Vlad
Dani Vlad Acum lună
@Razvan te salut cu respect, ai foarte mare dreptate, și eu fac același lucru de 5 ani, rezultatele sunt peste așteptări. Muncesc la patron și investesc în paralel în mica afacere, care crește de la an la an. E cea mai bună metoda de "evadare". Succes în tot ce faci!
Mocanitar prin Lume
Mocanitar prin Lume Acum 2 luni
@MaKerL1fe , Ceea ce spui tu este utopic. Nu poti sa aduci nivelul salariilor ca si in europa. Ceea ce poti face este sa te duci acolo unde esti apreciat daca esti mester bun si sa fii remunerat decent. Din punctul meu de vedere salariul minim nici nu ar trebui sa existe ci sa fii platit la nivelul la care esti de educatie.
MaKerL1fe
MaKerL1fe Acum 2 luni
@Mocanitar prin Lume pai nimic. Dar e alta poveste. Consider ca nu toti suntem făcuți sa fim ceva mai sus. Trebuie și oameni de jos dar minimul pe economie ar trebui sa fie suficient cât sa poți trai decent. Nu ma apuc sa ma iau de țările străine cum fac toti, oricum nu ne comparam sau ne vom compara vreodată cu ei pentru ca suntem încă puri și xenofobi și închiși la nou… dar sa poți trai pe minimul pe economie este obligatoriu. Fără asta toată lumea pleacă pe afara, după cum poți observa. Meșterii buni merg afara, ca a avea câteva mii de lei nu e destul aici, it-istii lucrează pentru străini, ca a avea câteva mii de euro nu e destul iar oamenii de jos, studenții la început de drum și oamenii ghinioniști, o sug, altfel cum sa-i zic. In loc sa oferim un salar mai bun romanilor, aducem străini in țara care leul pentru ei e ca euro pentru noi. Ii pun acolo in clădiri câte 10 inși și le da minimul ca lor le e suficient. Și noi plătim chirii, taxe și mâncam pâine cu pateu ca sa ne permitem un pic de decenta.
MaKerL1fe
MaKerL1fe Acum 2 luni
@iRaresRo nu, și eu vreau la fel. Fac facultate, învăț ce mi se preda, sunt dispus sa merg la firme sa lucrez pe gratis doar ca sa ma învețe ce trebuie sa fac, sunt dispus și sa plătesc cursurile necesare deoarece facultatea deja o plătesc degeaba… și totuși nu e destul. Eu zic dacă am ajuns sa muncim pe gratis și sa nu primim ocazia, ceva e stricat.
Radu Beraru
Radu Beraru Acum 2 luni
Îmi pare rău să citesc ce ai scris. Daca vrei un sfat de la un necunoscut eu îți recomand să îți alegi o meserie. Mecanica și construcțiile sunt doua meserii în care dacă ai o diploma de specializare și știi ceea ce faci câștigi bani de inginer proiectant 👍 planeta este plina de absolvenți de facultăți (nu mai sunt momentan locuri pentru șefi și tinerii trebuie sa înțeleagă asta) însă duce lipsa de specialiști în foarte multe domenii, un maistru ( fierar betonist sau dulgher ori electrician poate ajunge cu ușurință la salarii de 7000 - 10.000 lei în mana în România), un mecanic profesionist de asemenea 5000 sau 6000 lei, macaragiu 5000- 8000 lei. Studiază olx ul pentru a ți confirma ce scriu. Este un salariu care nu are ascendenta prea mare dea lungul anilor însă nu ai nevoie de 15 ani în multinaționale pe salarii mizere ca să crești în grad și în salariu ca să ajungi la salariile scrise mai sus.
Alexandru Marian
Alexandru Marian Acum lună
Fermierul din Canada de care vorbea domnul cred ca este Mike Mitchell. Căutați-l pe youtube, face vlog de calitate
Luciano
Luciano Acum 2 luni
Ma dar oameni de rand nu exista ,piloti de linie ,taran cu 24 k, hai ma sa revenim cu picioarele pe pamant ,vrem oameni normali nu laudarosi sunte-m satui ;antrepenori si alti !!
Spartan
Spartan Acum 2 luni
În ziua de azi numai reușesc indiferent cât de perseverent ar fi fiindcă are nevoie de milioane Ron ca să cumpere pământ și utilaje agricole . Cu sapa și prașilă cu calul numai merge .
IN GRADINA LA ION
IN GRADINA LA ION Acum 2 luni
Asa .. si eu aici in canada 🇨🇦 .. pun accentu PE munca!!!
Marius Nicolaescu
Marius Nicolaescu Acum 2 luni
Super tare trecătorul Andrei🚜🚜🚜
Beni Muresan
Beni Muresan Acum 2 luni
Încă un like 👍 pt Andrei și Stefi!❤
Gradina din padure
Gradina din padure Acum lună
Am mai vazut "acelasi videoclip" acum ceva timp, facut de alt baiat, astept alt baiat, sa mai faca unul cu acest baiat. :) :) :)
David Susa
David Susa Acum 2 luni
Bravo pt video. Ma bucur si pt fermier.
Micul Biker
Micul Biker Acum 2 luni
Fain video.. ai zis ca faci! Cu u65 Defapt.. au zis si baieții aici
Antonio Vilcea
Antonio Vilcea Acum 2 luni
asta trebuia sa fie un vlog de minim o ora...
Spartan
Spartan Acum 2 luni
Dacă ai între 50 ha și 100 ha ești bun daca sunt ale tale cu acte . Primești utilaje agricole pe proiecte europene . Un tractor performant cu toate agregatele ; un tractor mai subțire ; o combină ; utilaje de stropit ; doua remorci și faci banul .
Teo Cars
Teo Cars Acum 2 luni
Eu am crescut cu tractoare ca cel din vlog la bună-mea la țară.
Stefan Milea
Stefan Milea Acum 2 luni
In următorul vide as vrea sa vad cum pornește u650
Daniel
Daniel Acum lună
Cand auzi cat costa un utilaj, iti vine sa il faci tu artizanal :)))
Luca Puscasu
Luca Puscasu Acum 2 luni
Fa un vlog daca poti cu o Honda Ty-pe R FK2!! Respect👍👍👍
iani123leonn
iani123leonn Acum 2 luni
Asteptam de mult asta,respect
Patrick Nedelcut
Patrick Nedelcut Acum 2 luni
Andrei i ați și tu un UTB și devino primul youtuber milionar din România
Anny Anny
Anny Anny Acum 2 luni
Sunt foarte mulțumit de toate videoclipurile tale
Ruben Petruneac
Ruben Petruneac Acum 2 luni
Aceste tipuri de videouri sunt foarte frumoase
DCartcraft
DCartcraft Acum 2 luni
Cica .... a pornit de la zero 😂😂😂😂 cine nu ar vrea sa aibe 2 hectare de pamant si un tractor?! Daca asta e zero ... atunci cei fara pamant si fara tractor ... pornesc de la minus 😁.
Anton Bejan
Anton Bejan Acum 2 luni
La o Alfa Romeo Giuliani sau Stelvio! Respect!.!
Marius Ionutileni
Marius Ionutileni Acum 2 luni
Salut Andrei Respect pentru videoclipuri
Catalin V
Catalin V Acum 2 luni
02:40 mare adevar !
Jura Ioan Miron
Jura Ioan Miron Acum 2 luni
Sunt un mic agricultor faptul că mici producatori nu mai au ce cauta e gresit lucrez 10h cu un 445 mi-am asumat riscul si produc pt mine si ceva plus si se merita depinde cit vrei sa cistigi
janos vastag
janos vastag Acum 10 Zile
Corect punctul de vedere, ma deranjează grandomania acestui agricultor... Doar cei cu mii de ha să existe și restul nu...
~Robert~
~Robert~ Acum 2 luni
mai fa videoclipuri cu tractoare
Mr Hell
Mr Hell Acum 2 luni
Un om gretos
Beniamin Muresan
Beniamin Muresan Acum 2 luni
Ii tare fain tractorul românesc! Piesă de piesă! Respect pentru domnul Emil!Agricultor serios!
Cypkras Sarkpyc
Cypkras Sarkpyc Acum lună
Dacă are datorii la bănci, îi iau ăștia Johan Deere- urile cu tot cu fermă. Am mai văzut din aștia ,,pe cai mari" care au rostogolit datoriilor câțiva ani și au rămas la sfârșit și fără casă. Atenție, ăsta nu e Dimitrie Muscă de la CAI!
Ioan Broscoi
Ioan Broscoi Acum 2 luni
Ei bun tractor...pe rea mână o picat😂
harri popescu
harri popescu Acum 2 luni
JCB are motor SISU, nu Isuzu! Și nu-s japoneze, sunt suedeze.
Darius Pop
Darius Pop Acum 2 luni
Review la 650u ala data viitoare :))
stelian marius Ghit
stelian marius Ghit Acum 2 luni
👍👍👍
Swight
Swight Acum 2 luni
Andrei Verestiuc - Îmi plac m̶a̶s̶i̶n̶i̶l̶e̶ tractoarele.
Spartanul
Spartanul Acum 2 luni
În Romania mai exista tractoare locale cum ar fi irum
Andrei- andrei
Andrei- andrei Acum 2 luni
Faina discutia mi-a placut !
Vlad Gradinaru
Vlad Gradinaru Acum 2 luni
o prezentare a fermei lui emil poti sa faci te rog
cosul bunicii
cosul bunicii Acum 2 luni
cam des nu se poate videouri? ;)) LIKE
BoDo -Z
BoDo -Z Acum lună
Sa văd în ziua de azi dacă mai poți porni cu un U 650
Moldovan Anca
Moldovan Anca Acum 2 luni
Poti sa începi cu ce utilaje vrei tu...capital 1mil EURO, dar daca nu pui mana la treabă si capul la contribuție...inutil. Bafta Andrei in continuare
Lupu Dragos
Lupu Dragos Acum lună
SPOR LA TREABA ÎN CONTINUARE ȘI AJUTOR DE LA DUMNEZEU VĂ DORESC TUTUROR ÎN TOT CEEA CE VĂ DORIȚI SĂ FACEȚI ȘI PUTERE DE MUNCĂ! SLAVĂ ȚIE DOAMNE PENTRU TOT CEEA CE NE AI DAT, NE DAI ȘI NE VEI MAI DA! SLAVĂ ȚIE DOAMNE! SLAVĂ ȚIE DOAMNE! SLAVĂ ȚIE DOAMNE! AMIN!
tavi gg
tavi gg Acum 2 luni
Respect!
Petru Sorodoc
Petru Sorodoc Acum 2 luni
Pe muncă cinstită cam greu să ajungi așa păreria mia
BRB
BRB Acum 2 luni
Respect...
Cosmin Costescu
Cosmin Costescu Acum 2 luni
un om genial PE care sa vi-l prezint... inteligentule... de la Cluj...
Mihai Stoica
Mihai Stoica Acum lună
Si eu as porni tot de la ZERO, dar cu $1mil.
Wav3e
Wav3e Acum 2 luni
Si eu m-as descurca daca as porni de la ZERO cu 50k euro.
FuRyGaN
FuRyGaN Acum 2 luni
Tractorul acesta este din sssr (uniunea sovietică) la moldova in fie care sat este de aista sta pe pietre😂
Vlad
Vlad Acum 2 luni
Ai auzit Andrei, la munca! Poate te primeste Domnul Emil la arat. Glumesc dar ar fi fain sa te vedem in actiune.
Ionut Geanta
Ionut Geanta Acum 2 luni
👍 👌
Basarab Stefan
Basarab Stefan Acum 2 luni
De ce nu ai iesit din bulă ca să cauti un agricultor care chiar foloseste u650-ul?
andrei chirica
andrei chirica Acum 2 luni
Abia așteptăm să postezi din nou
Damian Truta
Damian Truta Acum 2 luni
Respectt
codruţ lupu
codruţ lupu Acum 2 luni
cum ati facut domnu sa aveti amandoi baietii piloti de linie????ca si tata a fost mecanic de locomotiva ,si eu intrasem la boboc,dar tata nu isi permitea sa imi plateasca ,,,,,cum dracu ati reusit????pe mine m-a costat 7000 de euro sa imi scot liceenta de pilot privat in spania.CUM PLM FACETI FTRATE??????????????????
Rici Mocris
Rici Mocris Acum 2 luni
El spună ca noi fermieri sub 100 de hectare sa ne lăsam și Dinastia Dar eu am doar 35 de hectare și un profit anula de 10k€ unde mai am eu in România aproape 1.000 de euro pe luna eu zic ca sunt bani buni
Chrys✨
Chrys✨ Acum 2 luni
Super tare vlogu ❤️
Sebi Laco
Sebi Laco Acum 2 luni
Eu Îl cunosc pe acest om minunat sunt din dabaca
Ayan Oprea
Ayan Oprea Acum 2 luni
Salut, un om de treaba n-am ce zice, a fost ambitios!
DuDu
DuDu Acum 2 luni
Asta i vrajeala cu cei sub 100 de hectare nu platesc impozit, toata lumea plateste impozit pe pamanturile pe care le are .. deci gargara mica domnul care fura curent
Lucian
Lucian Acum 2 luni
Eh. Nu e chiar cum zice el Andrei. Impozitele la noi is enorme. Statul te jumuleste de viu, doar te incurca. Am vazut in Austria, e altceva, te ajuta sa te ridici, nu ca la noi ca te ingroapa. Marile ferme ? Stiu cum e la noi in sat. Si in alte zone. Nu protejeaza pamantul de loc. Face abuz de ingrasamant chimic si tot felul de substante chimice. Spala bani, fura statul la greu... Dupa mine omul cu care ai vorbit tu are o mentalitate de habotnic nesatul si meschin.
Sergio MnT
Sergio MnT Acum 2 luni
Primuuu=) cel mai tare Andrei=)adică știi sa prezinți tineo tot așa=)
Crs123
Crs123 Acum 2 luni
La ultima parte cu "nu se face agricultura sub 100 de ha" nu sunt deacord și îți zic și de ce, mai bine lucrezi 85 ha și știi ca faci față la ele decât 110 ha prost și de aceea am dat acest exemplu ca număr de hectare pentru ca stiu cazuri
Crs123
Crs123 Acum 2 luni
@Blade după complexe m-am uitat și da îs foarte scumpe, de aceea am zis si de erbicide ca dacă o urcat la complexe sigur urca și la celelalte
ih c
ih c Acum 2 luni
@Crs123 asa merge peste tot
Blade
Blade Acum 2 luni
@Crs123 Erbicidele sunt mai ieftine ,dar complexele au ajuns la niste preturi de tot cacatul . Ajungi sa dai pe o tona peste 5000 de lei .
Crs123
Crs123 Acum 2 luni
@ih c nici la mine în zona "nu se găsește" eu personal lucrez vre-o 40ha și anu acesta am mai pierdut vre-o 2-3 ha ca nu mai vor oameni sa prelungim contractu și de cumpărat nici la mine "nu se găsește". Am pus "nu se găsește" în ghilimele deoarece se găsește la aia cu pile ca la noi cam asa merg treburile
ih c
ih c Acum 2 luni
Acum si 2 hectare ii greu sa cumperi nici in arenda nu se gasete aici la mine in comuna eu de ex anu trecut abia am reusit sa cumpar 1.14ha , anu asta nimic si cum sa ajung macar la 30 de hectare?
Daniel Gradea
Daniel Gradea Acum 2 luni
Ești cel mai tare dintre toti andrei
Gabriel Puiu
Gabriel Puiu Acum 2 luni
Am și eu UTB
Mark Nagy
Mark Nagy Acum 2 luni
Respect Andrei
Nicolae Ordace
Nicolae Ordace Acum lună
Sunt alți care fac cu 2 h mai mult că alți cu 1000 h . Știe ceva moșu dar nu le știe pe toate . A uitat de unde a plecat , tine tractorul de frica să-și aducă aminte de unde a plecat și să-și vândă și mama că să nu mai ajungă acolo. Știu suedez cu fermă de vaci care are utilaje Volvo și toate mai vechi de 30 de ani . L-am întrebat de ce ? Eu sunt proprietarul lor vecini mei au utilaje noi dar sunt ale bănci. Dacă vine un ,,cutremur " eu nu am de unde să cad acesta e nivelul, pe când ceilalți când vine scadența , ce fac? Am auzit cum îi laudă pe Olandezi si mă gândesc cum de nu a menționat Israelul țară care este lider de top in productivitate cu cel mai bun teren agricol din lume și cea mai buna temperatura pt cultură. Au 3 fronturi atmosferice care se anulează săptămânal unul pe altul . Au și terenul sărat și deficit de apa dulce . Nici o problema au creat roșiile Chery care se pot uda și cu apa desanilizată mai prost și exemplele pot continua . A am uitat, Israel nu folosește pesticide .
Hector Ghibac
Hector Ghibac Acum 2 luni
Am și eu o întrebare interlocutorului tau, dacă mănâncă și el din produsele lui care sant inundate cu tone de erbicide și insecticide . Nu mai zic ca sant și modificate genetic pe deasupra. Sa nu se umfle in pene ca ceea ce face el in țara, in afara nu ar face pt ca sunt reguli precise in ceea ce privește exploatările agricole cu cantit limitate de otrăvuri( pesticide și erbicide) + ca nu cultivi după cum îți taie tie capul. Merci! Sincer in țara ar trebui reglementate utilizarea pesticidelor in agricultura.
Cel mai PUTERNIC tractor din lume - John Deere 9RX
17:44
Dani Mocanu - Doamna si Vagabondu' | Official Video
2:35
Dani Mocanu © Oficial
Vizionare 3,4 mil
Am mers cu tractorul pe câmp la recoltat
17:15
Andrei Verestiuc
Vizionare 228 K
M-am mutat din cauza vecinei...TURUL NOULUI APARTAMENT
14:43
Mi-am cumpărat SUBARU! *De ce?*
20:43
Andrei Verestiuc
Vizionare 220 K
Ce dotări are un EXCAVATOR de 250.000 de euro?
15:36
Andrei Verestiuc
Vizionare 149 K
O mașină cu ADEVĂRAT SPECIALĂ ! - BMW Seria 8 (E31)
15:41
When Your Baby is Born in a Rush.
0:40
Daniel LaBelle
Vizionare 4,7 mil
Грузчик в Ашане 😂😂😂
0:10
🦋 БАТЁК ИЛЬЯ 🦋
Vizionare 8 mil
Get Free Energy with AC Motor and Car Alternator 💡💡💡
21:32
What's Going on at Acura???
13:45
Donut Media
Vizionare 531 K