Mașina de carton a comuniștilor! - TRABANT 601

   Vizionare 212,457

Andrei Verestiuc

Andrei Verestiuc

Acum lună

Acest canal a pornit din iubirea pentru mașini iar Trabantul ăsta m-a uns pe suflet cum puține mașini au făcut-o... E genul ală de rablă cu personalitate și suflet adevărat.

Mașina de carton a comuniștilor e mai tare decât ai crede, cel puțin în prezent când ne uităm la ea și vedem ce frumoasă e și ce dotări ciudat are.

Dacă ar fi să o conduci zilnic și să depinzi de ea sunt sigur că ar fi un coșmar dar pentru o plimbare de Duminică, vă garantez, experiența e unică.

Trabant 601 s-a produs aproape 30 de ani la fel și producția a încetat in 1990, adică foarte târziu. Mercedes, BMW, Audi, produceau deja mașini de lux adevărate în timp ce Trabantul era rudimentar rău.

Asta face parte din frumusețea lui, motorul în doi timpi de 600 cm3, cutia de viteze în bord, caroseria din carton care de fapt e duroplastic, interiorul ce seamană cu o sufragerie a anilor 70... Totul e demențial.

Contact Andrei Verestiuc:
astadaemail@gmail.com

Dacă ți-a plăcut, apasă LIKE.

Dacă vrei să mă vezi mai des, apasă SUBSCRIBE.

Dacă ai ceva de spus, te încurajez să lași un COMENTARIU.

Eu am fost Andrei Verestiuc, ne vedem la următorul.

Te-am pupat!

Comentarii: 642
DAC CDI
DAC CDI Acum lună
Nostalgie... 🙂 Prima mașină a familiei. 🙂 13:38 Trăbănțelul are și plusuri față de Dacia din aceeași perioadă: 4 prezoane, suspensie spate independentă, iar modelele de la finalul anilor '80 aveau tetiere și centuri pretensionate. Plus că are o figură veselă și din față, și din spate. 🙂 Mai pușca o platină și cu ceasul comparator tata regla avansul, iarna mutam admisia (tubul de la filtrul de aer) în jos, să tragă aer cald de la motor, urcam ușor cu a2a pe Transfăgărășan și un Aro10 stătea pe margine pt că-i fierbea apa la motor, ne salutam cu toți trabantiștii: claxon, cu farurile, un moșneag cu ștergătoarele, cu mâna pe geam. Amintiri faine. Mai puțin alea cu platinile pușcate, când mai era și frig. 😃 Și cu doi ani în urmă, soția mi-a făcut cadou de ziua mea o retrăire, adică să conduc din nou un Trabant. 🙂
Vali Moanga
Vali Moanga Acum 28 Zile
@M S Aceeasi faza la indigo, 1993 urcare spre Poiana Brasov, O dacie ne depaseste in viteza iar din interior sofferul zambea superior,Bineînțeles ca dupa un timp cine statea pe marginea drumului cu capota ridicata si abur cat cuprinde?Soferul superior!!!Ne continuam drumul ajungem la hotel in parcare si in timp ce despachetam opreste dacia cu pricina coboară soferul si incepe sa se intereseze de caracteristicile Trabantului.Cand a auzit ca nu are racire pe apa nu i-a venit sa creada si cand a auzit ca nu-i trebuie nici antigel iarna si ca are jumate din cilindreea Daciei a zis ca-si baga ceva in ea o vinde si isi iaTrabant.referitor la stabilitate al meu era stabil directie OK .An fabricatie 1990 ,aprindere electronica,120 km pe ceas,130 km real.😊Cine vrea sa creada bine cine nu nu !!!
Florinel Ivașcu
Florinel Ivașcu Acum 29 Zile
Se poate monta aprindere electronică , iar platina rămâne amintire ( eu am pus gotronic cu senzor în locul palatinilor)
Liviu Tarasneaga
Liviu Tarasneaga Acum 29 Zile
@M S trabantul este o mașină sentimentala, dacă nu ai avut o asemenea mașina în familie poți doar sa razi. Ca performante, dotări orice era sub orice critica. Era o mașină pt "șoferi", cum ai spus și tu, urca și pe Transfăgărășan cu putina grija. O mașină ușor de iubit și care face parte din familie, la vremea respectivă. Un fel de Rembler al lui Anderson din "Viața cu Louie" :))
DAC CDI
DAC CDI Acum 29 Zile
@M S Așa era și Aro10 (motor de Dacie) cu apa fierbând, iar Trăbănțelul cu răcire forțată de aer urca ușurel cu a2a. 🙂 La coborâre i s-au cam încins frânele ceramice și am oprit să se mai răcească. 🙂
M S
M S Acum 29 Zile
Mi-a ai adus aminte și mie de o faza pe Transfăgărășan .Eram cu unchiul meu un mare împătimit al acestui brand și cum urcam noi ușor cu a doua treceau unul cu o Dacia 1410 și în dreptul nostru ne striga,,Ba nene aici te papa ursul cu mârțoagă asta"și demarează in trombă .După un kilometru mai sus ghici ce mașina era oprită pe dreapta cu capota ridicată și abur ieșind din motor.... DACIA..
Liviu Tarasneaga
Liviu Tarasneaga Acum lună
11:44 Doamne, mi-au dat lacrimile jur. Cate emoții și amintiri mi-ai creat când am auzit acea pornire după ani și ani. Când eram mic, toți tatii prietenilor mei aveau Dacii. Doar tata avea un "minunat" Trabantel, pe Gicone aka Gică Hagi, cumpărat în 94 cu banii de la nunta. Fix așa era: când îți era lumea mai draga, Gicone se strica....și tata injura. :)) Îmi amintesc când am prins o iarnă grea, veneam de la tara prin zăpadă, fara cauciuri, lanturi nimic. In fata era doar alb, zăpadă pe jos dar săracul Trabant a făcut față și am ajuns cu bine acasă. Cred că am făcut vreo 3 ore, un drum pe care acum îl fac și în 50 de minute. Îmi mai povestea mama că atunci când eram de câteva luni, când se opreau la semafor începeam să plâng, mă opream numai când plecăm de pe loc. Am avut pot spune, o conexiune emoțională cu acea mașina. De fapt, nu era o mașină era parte din familie. Am plâns toți când l am dat. Cine a avut Trabant cunoate acel sunet. Când plecăm dimineața, la 7-8 trezeam toți vecinii de la bloc. Doamne, cat amintiri am cu el. Sper ca Intr o bună zi sa îmi iau și eu unul. Știu că mulți visează la Lambo, Tesla, BMW eu unul vreau un Gicone 2 :))
Otilia Tif
Otilia Tif Acum 20 Zile
@MihaiRUdeRO 🤣🤣🤣✌
MihaiRUdeRO
MihaiRUdeRO Acum 20 Zile
Inca tin minte mirosul. Ulei ars si fum de tigara, asteptam cuminte pe bancheta din spate sa vina tata de la magazin ca ramanea fara tigari pe drum spre tara.
Otilia Tif
Otilia Tif Acum 26 Zile
🤣🤣🤣🤣🤣✌
Stefan Dobos
Stefan Dobos Acum 28 Zile
Era semnul Victoriei cu doua degete Dacă se syrica in drum trecea un trabantist si te ajuta imediat Era frătia TRABANTIȘTILOR
Ethan Winters
Ethan Winters Acum 29 Zile
fix atunci a intrat reclama youtube
Andrei Popa
Andrei Popa Acum lună
Simt nevoia sa fac unele precizari ! Am Trabant,il conduc zilnic si ma simt extraordinar de bine ! Imi dau si eu cu parerea,cum vad eu lucrurile,pe baza experienței pe care o am. 1 Lipsa pompei de benzina este un plus,nu consider pompa de benzina utila din punctul meu de vedere ! 2 Duroplastul este foarte competitiv fata de banalele aripi din fibra de sticlă ! 3 Ambielajul original tine lejer 80.000 km,deci este o piesă fiabila,problemele apar la ambielajele reconditionate ,,pe genunchi" ! 4 Benzina nu trebuie sa curga ! Te invit la mine sa vezi cum eu nu inchid nociodata robinetul si nu vezi o picatura de benzina,pe jos.Problema este din cuiul pintou,care nu inchide bine ! 5 Trabantul are caldura suficientă,nu mori de frig si nici vara,nu mori de cald,avand plafonul din duroplast si nu din tabla.... 6 Trabantul in mintile lui,nici nu se simte pe sosea ! E foarte stabil in curbe,e foarte rezistent,sa vezi cate am carat si car in continuare ! 7 Are frana de motor,nu este adevarat ca se gripeaza,este adevarat ca ungerea este mai slaba,eu merg si iarna, in fiecare zi si folosesc atunci cand condițiile impun, frana de motor ! Sunt multe de povestit,am 3 Trabanturi,eu iubesc marca asta am facut cu combi 400.000 km,cel cu care merg si in prezent ! Nu am ajuns nici zombi,nici in 4 scanduri ! Iti spun sincer,am fost pe Transfagarasan,am mers in Bulgaria,si prin toata tara,deci bate la fund multe masini,chiar si Dacii ! Ma repet,merg zilnic, prin București,asa ca eu sunt super multumit de potențialul unei masini concepute pe principii economice ! Am prieteni care au facut turul europei de mai multe ori,cu Trabantelul si nu au avut nici o problemă ! Toate bune !
Andrei Verestiuc
Andrei Verestiuc Acum 7 Zile
@Andrei Popa , cum te găsesc ca să filmăm ceva pe viitor? 😍 De asemenea, mulțumesc foarte mult pentru comentariul elaborat!
Radu Nicolae
Radu Nicolae Acum 8 Zile
Am avut Trabant 10 ani de noua. Nu m-a lasat niciodata. Am batut toata tara. Sunt total de acord cu A. Popa. O prezentare nepregatita.
Andrei Popa
Andrei Popa Acum 17 Zile
Mulțumesc din suflet !
Claudiu Ghioc
Claudiu Ghioc Acum 18 Zile
@Andrei Popa Superb! ✌️ Un cetățean cu pasiuni istorice! Practicabile, utile în cotidian... Mai rar așa.. Mi se întoarce privirea ca la titirez când aud istoria rulând și pufăind pe vreo șosea. E chiar o sărbătoare, căci momentele au devenit extrem de rare. Cu cât mai vechi, cu atât sunt mai captivante vizual! De la dacii, până la forduri. Le privesc admirativ pe stradă, chiar mă opresc și îmi tot pun întrebări: cât o fi asigurarea, cum și de unde schimbă piesele, cum se încadrează la noxe, cum și dacă trec itp-ul, consumul oare e mai mic ca la o mașină modernă, șamd... Baftă cu ele! 😊👍!
Axel G.
Axel G. Acum 22 Zile
Uimitor clipul asta despre Trabant. M-a convins să-mi iau, să-l convertesc în electric, daca am ocazia, un VW Frosch 1310(Broasca) cel din anii răzbelului mondial.
Radu Muller
Radu Muller Acum lună
Salut ! Am avut trei Trabanturi, unul Limousine si doua Kombi, fabricatie 1970, 1980 si ultimul 1988. Cine nu a avut Traby, nu poate sa inteleaga ... Un motor complet costa 6300 de lei, o caroserie noua cpmplet echipate 18000 de lei ... Cu Kombi mergeam la munte, stateam cite o saptamina si dormeam in Traby ... Cu modelul 1988 Cluj-Constanta-Cluj am scos consum mediu de 4,3 l/100 km mers normal cu 80-90 km/h.
mircea sucigan
mircea sucigan Acum 27 Zile
vazand videoclipul, chiar ma gandeam la tine :) ; salut!
Barbu Adrian
Barbu Adrian Acum lună
Doamne... Nu comentez prea des însă de data asta nu mă pot abține. Felicitări pentru tot ceea ce faci, mi-ai trezit o mie de amintiri din copilăria mea, de pe vremea când bunicul meu avea unul. Ești foarte tare, continuă tot așa!
Florin Tudose
Florin Tudose Acum 29 Zile
🤣🤣presedintele Germaniei. Apropos. Am avut si eu placerea sa conduc trabant .Multe aventuri. Din greseala à ajuns intr un canal de irigatii. A plutit cam o ora pana s a scufundat. L am scos tras de un tractor. Am facuto si pe scafandru. Super masina la vremea aia.
stancu gabriel
stancu gabriel Acum lună
Nu te abtine de la comentat! Ii crești raitingul canalului și astfel îl ajuți pe Andrei sa ne prezinte cat mai multe bijuterii pe roți! Bafta multa Andrei și la cat mai multe și variate clipuri cu mașini!
Alexandru Venin
Alexandru Venin Acum lună
@Andrei Verestiuc am și eu un Mitsubishi pajero MK 1 din 1990 Poate facem un video????????
Andrei Verestiuc
Andrei Verestiuc Acum lună
Îți mulțumesc, Adrian!
Ganea Vasile Ioan
Ganea Vasile Ioan Acum lună
O bijuterie superba! Felicitari tuturor celor care au pasiunea de a le pastra!
Elias
Elias Acum lună
Poate o sa ajungi intr-o zi in Suceava.Este cineva care colecționează și recondiționează trabanturi și are o grămada
Florin Raduta
Florin Raduta Acum 18 Zile
@FBDCAD 13 vînd-l daca nu i-ti place trabantul,dar pentru timpul lui a fost chiar masina buna,mecanica adevarata ,eu nu am avut trabant dar am condus,am avut Dacia 1310,acum opel diesel,sint mulțumit, dar mi-e necaz ca am dat dacia ,am avant ocazie sa cumpăr alta dacie ,dar nu am luat ,si i-mi pare rau ca nu am luat-o. Cu dacia ,puteam să repar pe drum ,asta era mecanica adevarata ,acum cu opel-ul cu senzori si alte automatizări nu mai merge,am pățit,asta este .
GUARD ANDREY GAMING
GUARD ANDREY GAMING Acum 18 Zile
Vreau și eu unul
LUCRARI DIVERSE
LUCRARI DIVERSE Acum 19 Zile
Bravo băieții 👍👍🇷🇴🇷🇴🇷🇴
Mugur Mugur
Mugur Mugur Acum 25 Zile
Eu am două Trabi radiate și multe piese .
Ionut Rky R & V
Ionut Rky R & V Acum lună
@FBDCAD 13 sunt interesat Cum putem lua legătura?
★Cristian★
★Cristian★ Acum lună
Esti numarul 1 in carvloguri, nimeni nu mai face carvloguri cu atata entuziasm in Romania, felicitari!!
Madalin Pirvu
Madalin Pirvu Acum lună
Felicitări pentru "test"... Prima mașină a familiei, în copilărie, anii 80-90...trabant combi.... Super, mi ai trezit niște amintiri... 👌👌👌
cristian corbu
cristian corbu Acum 29 Zile
Salutare tuturor! Masina asta este ,, uau" pt. Anii ei.Daca spun ca poti face inconjurul lumii cu una stoc nu gresesc..... este atat de simpla ca nu are ce se strica la ea...... am avut 3 Trabanturi si cunosc f. Multe lucruri despre ele.Credeti ma pe cuvant au fost geniali la acea vreme cand au conceput Trabi.
Laurentiu Popa
Laurentiu Popa Acum lună
Absolut superb. Am condus și eu unul cu multi ani în urmă, A FOST CEA MAI DISTRACTIVA MASINA PE CARE AM CONDUS-O! nu știu de ce, dar am lăcrimat amintindu-mi vremurile alea.
Radu
Radu Acum lună
Am vazut pe story si un cadillac. Oricum trabant-ul e genial si asta e super intretinut. Forta trabant💪 Plus ca dotarile "quirky" il defineste pe trabant
Micul Alex bzz
Micul Alex bzz Acum lună
Trabantul știe sa facă caldura. La - 10 grade, stateam cu tata în tricou. Avea sirocou. Un fel de webasto
Teddy D
Teddy D Acum lună
My dad had one in the late 80's. One of the coolest cars ever. They need to bring it back as a hybrid.
Axel G.
Axel G. Acum 22 Zile
@Andrei Verestiuc Electric ar fi tare, dar nici hibrid nu-i rau ptr inceput.
Teddy D
Teddy D Acum lună
@Andrei Verestiuc It can run on recycled cooking oil from restaurants instead of benzina, and rechargeable battery.
Andrei Verestiuc
Andrei Verestiuc Acum lună
Ooo, Trabant hybrid, cât de tare ar fi. ♥️
Ioan Panaite
Ioan Panaite Acum lună
Superb Trabantul! M-am invatat sa conduc pe asa ceva, a fost masina copilariei mele :)
Marius Nicolaescu
Marius Nicolaescu Acum lună
Și eu sunt de acord cătune Andrei ca trabantul merita 5 stele pentru ca este una dintre cele mai simple și frumoase mașini retro, respect😉😉
Andrei Verestiuc
Andrei Verestiuc Acum lună
Exact! Simplitatea e extrem de frumoasa. Mai ales că mașina asta are și un design aparte. ♥️
Horatiu Mustafa
Horatiu Mustafa Acum lună
Ce frumos ii sta la pata aia de sub ea, daca nu ma insel se scurge niscavai combustibil de la carburator atunci cand ii aproape inecat, deci ii facut sa sa scurga asa 😎 (limbaj de pamflet, a fost prima mea masina si mi-e dor de inca unul...am multe intamplari, nu tocmai placute, dar imi aduc aminte cu drag de el )
A G.
A G. Acum lună
Cred ca e prima masina in istorie care a avut "Eco Driving Coach" 😂 Recent a devenit ceva normal sa ai un indicator de genul ala intr-un fel sau altul.
Liviu C
Liviu C Acum lună
Da, am avut Trabant am umblat cu el dar am și rămas aproape pe toate drumurile, puține piese au fost care să nu mi se strice, inclusiv viblochenu, fiind numai cu două pistoane spuneau meșteri de trabant că se uzează rapid la turație mare și atunci trebuiau rectificate și se recondiționau viblochenurile, ca să nu mi se uzeze nu mai mergeam așa tare 60 maxim 70. Mergeam odată cu cumnatul meu el a adormit pe scaunul din dreapta, se trezește la un moment dat și se uită în oglindă, îmi spune calco mă că uite ne depășește unul cu bicicleta.Pe soție o duceam la lucru îmi spunea s-o las mai departe să nu o duc până la poartă, băiatul de 5ani de la o vreme nu îi mai plăcea să vină cu el. Dar mam folosit de ea.
Teo Cars
Teo Cars Acum lună
Trabantul este o maşină simplă, dar cool. Ce atragi atenția cu un Mercedes, dar ce o atragi cu un Trabant... P.S. Că tot ai prezentat un Trabant, nu ne prezinți şi un Fiat 500 de prin anii 60-70?
Ionel Tugui
Ionel Tugui Acum lună
Initial Trabantul avea instalatia electrica la 6 volti , mai tarziu au aparut cele cu 12 volti !
giorgica grosu
giorgica grosu Acum 15 Zile
Am condus si cu 115 la ora,depasind Dacii spre disperarea lor..)) Apoi cu un alt trabant,mergea intr un piston,,uda bujia,,si de atatea insurubari se stricase filetul.Am intepenit o cu carpa.Segmentarea se facea foarte usor,ca la motociletele vechi.Era belea cu carburatorul daca nu tinea cuiul si uitai robinetul deschis!
Robert Ale
Robert Ale Acum lună
7:53 daca vine prea multa o scuipa :)) Cred ca au avut si ai mei un trabant cand eram mic, inainte de Dacie...si avea chiar un miros specific :)) 4 stele de la mine, dar chiar mi se pare geniala masina, are forme foarte frumoase, chiar imi da un vibe de sport
Anonymous Browsing
Anonymous Browsing Acum lună
Imi place entuziasmul si veselia ta! Este contagioasa..... Multumesc pentru toate emisiunile....
Andrei Verestiuc
Andrei Verestiuc Acum 7 Zile
Cu drag! 🤗
Ady Maryo
Ady Maryo Acum lună
Bravo felicitări Andrei pentru acest videoclip. Și eu tot caut un Trabant în condiții bune de funcționare să îl am pentru mine și să-l țin ca mașină de colecție. 😉😎❤️
Serban Nisipeanu
Serban Nisipeanu Acum lună
Am copilarit in Trabant, ai mei au avut 2 in parallel. Asta e modern deja, are bordul nou, cub2 caesura. Cele clasica nu au de atvitezometru...
Micul Alex bzz
Micul Alex bzz Acum lună
M.am nascut în Trabant. Bunicul a avut unul de nou prin anii '80. Are Trabanturi. Chiar și de concurs. A câștigat careva cupe.
bela czako
bela czako Acum lună
Se zicea ca este ce-a mai lunga masina, 2 m masina si 5 m fumul 😅🥰
Andrei Verestiuc
Andrei Verestiuc Acum 7 Zile
Adevărat. 😂😂😂
Cosmo_NV
Cosmo_NV Acum lună
Trabantul a fost o masinuta faina iubita de multi si entuziasmul din clipul tau exprima asta !!! Numai de bine si la ...200K cat de curand !!
Daniel Dărăban
Daniel Dărăban Acum lună
Cu Trabant mi-am început viața, din cauza lui mi-am dat seama ce vreau să fac cu viitorul meu. E o conexiune unică ce nu poate fi înțeleasă de mulți și nici nu mă deranjează 😁. Cică și numele meu tradus in germană e tot Trabant.. ce coincidența naibii.. 😂😂 Toată familia mea "și-a prins urechile" cu Trabanturi ajungând să dobândesc și eu microbul. Odată ce tata și-a dat la remat toate Traby-urile și a hotărât să își ia o mașină mai "moderna", nu m-am oprit sa iubesc mașina asta niciodată. Din 2014, am primit cel mai special cadou, un Trabant 601 din '88, cu 27 de mii de km la bord. În afară să îi schimb cutia de viteze și să anulez pompa hycomat, doar consumabile am schimbat pe ea.. bujii, plăcuțe de frana, completat ulei in cutie, cui pontou și filtru de benzină (toate piese originale!). Nu am de ce să mă plâng. Curios, ține pasul cu traficul de azi. Mega fiabil de condus, plăcut în viraje, nu trage stanga-dreapta pe drum drept, plăcut la viteză și adaptabil pe orice tip de carosabil. By the way.. al meu nu scoate fum (tre' să știi cât ulei bagi in rezervor 😀). Așadar îți recomand cu mare căldură un Traby, mare grija cum te comporți cu el, ce îngrijiri îi dai. Să nu superi companionu'. O să-ți vina o grămadă de ajutor din partea comunității de trabantiști din Ro și nu numai, care îs niste oameni foarte faini și demni de urmat și respectat. Traby nu e numai o mașină de luat in batjocură și de făcut afirmații false despre el. E un stil de viață! Baftă și fum pe drum! 🚗💨😉
Daniel Dărăban
Daniel Dărăban Acum 8 Zile
@Cezar Paica 😁🤟
Cezar Paica
Cezar Paica Acum 13 Zile
@Daniel Dărăban =)))))) mi-a plăcut, respect
Daniel Dărăban
Daniel Dărăban Acum 13 Zile
@Cezar Paica De mergea Traby pe cartelă de Vodafone mai ziceam și eu că e cazan :) No offense, just jokin' 😅
Cezar Paica
Cezar Paica Acum 13 Zile
man, e un cazan :)))
Casi Pop
Casi Pop Acum lună
Salut Andrei, ești foarte tare si imi plac videourile tale RESPECT💪
Emanuel Popescu
Emanuel Popescu Acum lună
Misto clipul, felicitări. Trabantul mai are ceva inedit, a fost al doilea automobil cu motor amplasat transversal dupa Mini-ul britanic.
Andrei Verestiuc
Andrei Verestiuc Acum 7 Zile
Uite detaliul ăsta nu îl știam. Mulțumesc!
Ciprian
Ciprian Acum lună
Încă puțin Andrei și treci pragul de 200k, frumos trabant, și eu îmi aduc aminte de un vecin bătrân ce avea trei bucăți în fata blocului și continuu repara la ele. Felicitări pentru video !
Radu E
Radu E Acum lună
Trabantul rezista la impact mai bine ca Dacia. Pentru ca avea sasiu metalic ca de tractor.
Maleficu00 00
Maleficu00 00 Acum lună
Eu mam uitat 2 min si deja mam indragostit de masina asta 😍
Bobescu Catalin
Bobescu Catalin Acum 23 Zile
Trabantul, o legenda inca vie ! Am avut doua, primul limuzina si dupa aceea un kombi . Asa mititel si fragil cum pare, era in stare sa care mult, si era o binecuvantare pentru micii agricultori. Nu consuma mult, si in plus, motorul mergea cu orice mirosea a petrol, ceea ce era un mare avantaj pe vremea benzinei rationalizate! Si o mica anecdota, dupa '90 cumnatul meu bucurestean, si-a cumparat un Golf, de care era tare mandru, ne-am intalnit amundoi la tara, in Vrancea la neamuri, era toamna, si bineinteles ca nu puteam pleca de acolo cu mana goala. Cumnatul a pus doua bidoane de vin in portbagaj si gata, deja farurile lui cautau veverite prin copaci, eu am pus vre-o trei, un sac cu porumb, niste ceapa, si mai multe alea, si Trabi al meu mentinea aceeasi linie de drum! Suspensia spate pe foaie era dura la drum, dar la carat, facea minuni !
tibi vajda
tibi vajda Acum lună
Lucrurile simple face ca omul sa simte valoarea adevărată.BRAVO ANDREI
Cris P
Cris P Acum 29 Zile
Foarte fain vlogul ! Trabantul a fost prima mea masina . Mi-a placut foarte mult. Mi l-am cumparat in 2002 cu 700 lei. Pur si simplu nu am vrut sa-mi iau dacie. Am vrut sa fiu mai special
Carbenta SRL - Hyundai Oradea
Carbenta SRL - Hyundai Oradea Acum lună
Salutare Andrei Apreciez și împărtășesc pasiunea ta pentru modelele vechi. Și pentru mine Trabantul e mașina mea de suflet și la fel ca tine și eu imi doresc sa am o astfel de mașina. Mașinile de astăzi au foarte multe dotări (pe care cu toții le indragim) dar mașinile ca si cea din filmarea ta îți oferă niște senzații de mult uitate. Felicitări pentru tot ce faci! Keep up the good Work. Te salut cu prietenie, Cornel
Andrei Verestiuc
Andrei Verestiuc Acum lună
Te salut, Cornel! Ai mare dreptate, mașinile astea au fost și încă sunt adevărate.
todea Adriana
todea Adriana Acum lună
Mamă ce masina autentica. Super tare. Respect!
Andrei Verestiuc
Andrei Verestiuc Acum 7 Zile
Are PERSONALITATE! 👍
Vali22 T
Vali22 T Acum lună
Prima mea mașină a fost un Trabant. Luat la second-hand cu 250000, atunci, în 1992 era o inflație galopantă. Am fost foarte mulțumit de el. L-am vândut după 3 ani cu 1500000 . Este cea mai lungă mașină pe care am avut-o: avea 25 de metri cu fum cu tot ( îi puneam un pic mai mult ulei amestec în benzină ca să protejez ambielajul și din cauza asta era cam fumigen).
Otilia Tif
Otilia Tif Acum 26 Zile
🤣🤣🤣🤣
Sebastian
Sebastian Acum lună
Salut, Andrei! Mi-a făcut plăcere să văd prezentarea asta. 😁 Un Wartburg se poate?
Type 3 66'
Type 3 66' Acum lună
11:44 Si sunetul asta , e prea tare nu il poti uita 😁;)) nici confunda cu alta masina , poate doar cu o motocicleta / motoreta
Heidrun-Doris Popa
Heidrun-Doris Popa Acum lună
Cuiul ponton de la carburator e uzat,de-aceea pierde benzină.👌👍🚘👏👏👏
Andrei Verestiuc
Andrei Verestiuc Acum 7 Zile
Îi zic proprietarului să îl schimbe. 💪
Daniel Petcu
Daniel Petcu Acum lună
Au fost cele mai bune masin nu o sa le uit niciodata 😌
FLORINBOGDAN
FLORINBOGDAN Acum lună
Traby's the best car in the world!❤
Virgil Julean
Virgil Julean Acum lună
2:15 În acele vremuri exista pompă cu benzină "regular" (gata amestecată cu ulei 2T)
Ads_lad
Ads_lad Acum 17 Zile
Am trăit în Portugalia în urmă cu vreo 10 ani și multe benzinării aveau pompe de benzină cu amestec cu ulei de 2 timpi, pentru motorete în 2 timpi.
چinSaNe тм
چinSaNe тм Acum 27 Zile
SUper masina! AM copilarit cu ea, cu lada si cu dacia!
Darius Cehan
Darius Cehan Acum 17 Zile
10 stele ii dau eu ador masinile comuniste RESPECT!!
Micul Alex bzz
Micul Alex bzz Acum lună
5 stele și de la mine. Prin câte peripeții am trecut cu tata... Si cu Trabant.urile... În break puteai dormi. Se lăsau pe spate bancheta și scaunele și dormeai în el. Puteai sa ai și cort deasupra.
Bogdannn
Bogdannn Acum lună
schimbatoru mi-o rupt capu 😂 masina asta te duce si te aduce, definitia masinii
Rares muntean
Rares muntean Acum lună
Mai vrem vloguri cu mașini vechi 😍😍😍🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪
Micul Alex bzz
Micul Alex bzz Acum lună
La modelele de luxe avea sonda normala. De luxe erau alea ful.
Lupu Albert
Lupu Albert Acum lună
In Sibiu in mallul vechi pt noi,cel de la iesirea din oras este expus un 601 decorat de craciun,verde :)
Zsolti H
Zsolti H Acum lună
Trabantul este o masina foarte speciala si draguta, stiu ca multi sunt pasionati. Dar trebuie mentionat, ca Dacia 1310 este o masina adevarata de lux, fata de Trabant, din toate punctele de vedere.
Adrian
Adrian Acum 18 Zile
nu cred. am avut ambele. dacia e foarte instabila fata de trabant.
Pasionati Auto
Pasionati Auto Acum lună
Mi-am dorit intodeauna sa conduc una si nu am avut ocazia inca. Bafta!
Bună!
Bună! Acum lună
10000000000000000000 de stele merită TRABANTU
RNY BMW
RNY BMW Acum lună
Geniala masina 😃
Catalin Buxbaum
Catalin Buxbaum Acum lună
Tot timpul m am intrebat cum functioneaza bratul de filmare de afara. Ar fi misto sa faci un video despre el....
Daniel Iancu
Daniel Iancu Acum 22 Zile
Bravo Andrei imi plac postarile tale, te rog posteaza ceva si despre Honda Jazz si ea are o istorooara interesanta. Motorul cu 8 bujii cum a fost proiectata pt. oras dar cu bune perfornante si la drum lung...etc nu te invat eu pe tine. Sarbatori fericite si La multi ani!
Rătescu Andrei
Rătescu Andrei Acum lună
Acum, cine are un Trabant, este bogat
Video Art Design
Video Art Design Acum lună
Designul Trabantului pare inspirat din Cadillac Deville 1950
AlexandruAlex
AlexandruAlex Acum lună
11:00 ala de sus trebuia sa fie un radio de decor 🤣 atât de utilitar si comunist
Costel Ardeleanu
Costel Ardeleanu Acum 25 Zile
Am avut și eu un Trabant in perioada 1992 - 94. Am fost foarte mulțumit de el. Credeam că au dispărut, dar am văzut și acum pe șosele câte unul ! Nemții, băieți deștepți: au făcut și mașini puternice, pentru oameni puternici financiar, dar s-au gândit și la cei săraci și au făcut Trabant -ul și Wartburg -ul !
Zeeteava Thepipe
Zeeteava Thepipe Acum 23 Zile
În RDG nu era nivelul de trai din RFG.
Paun Mihail
Paun Mihail Acum lună
Trabantul asta e mai frumos decat orice masina din 2021. E prea frumoasa. Simplitatea o face sa fie foarte apreciata. Respect!
Teo Cars
Teo Cars Acum lună
Pentru pasionații de motocross este floare la ureche prepararea amestecului benzină-ulei
D3N1S_GODplay
D3N1S_GODplay Acum lună
Ce fericit esti conducand acel Trabant. Sper sa strangi bani si sa-ti iei unul!
vali ciprian
vali ciprian Acum 23 Zile
Interesant este faptul că doar noi in est apreciem aceste mașini. In Occident își cam bat joc de ele. Nu prea le înțeleg cum funcționează,sunt prea obișnuiți cu mașinile mai confortabile. Sunt curios care ar fi părerea ta asupra unei mașini Yugo sau al unei mașini Fiat Polsky. Felicitări pentru videoclip și Crăciun fericit.
Noi2 Prin Lume
Noi2 Prin Lume Acum 21 o Zi
Wow! Mașina copilăriei! 😂😍😊
Læsu Dan
Læsu Dan Acum lună
daca ai știi cum ar arăta un Trabant electric s.au tunat și modernizat...S.AR VINDE CA PAINEA CALDĂ !!!!!!!!! 🥵🥵🥵🔥🔥🚗🚗🚗💰💰💰🏃🏃 #respect Andrei ! 12:10 exact ca la americani ! livin the American dream 🔥🥵
Vlad
Vlad Acum lună
Cred ca ai fost mai fericit ca ai stat cu Trabantul asta decat sunt baietii care fac credit pe 5 ani la un BMW din 2012.
Andrei Verestiuc
Andrei Verestiuc Acum lună
Claaar! BMW e nimic pe lângă masina asta.
Aron Szaniszlo
Aron Szaniszlo Acum lună
Cel mai tare mașinuță! 🚗♥️
Covalciuc Artiom
Covalciuc Artiom Acum lună
Atîta mașini luxoase și sportive văzute pe acest canal și tot la TRABANT te-ai emoționat cel mai tare 😂😂👍
Andrei Verestiuc
Andrei Verestiuc Acum 7 Zile
Am gusturi ciudate. 😂🙈
Sergiu
Sergiu Acum lună
Super vlog , sunt curios cum se descurcă trabantul pe Transfăgărășan 😄
S.I.Rafael98
S.I.Rafael98 Acum lună
Aveam un prieten de familie care detinea un trabant. Mergea perfect dar era si ingrijita, asa mult isi iubea masina aia, din pacate de 5 ani parca a disparut... 😭 cred ca a decedat si nici n-am aflat.
Marius Doru
Marius Doru Acum lună
"avem un bec care, cand il pornesti, zici ca moare". am lesinat de râs 🤣🤣🤣
Marian Florin
Marian Florin Acum lună
fa vloguri si cu masinile rusesti vechi si actuale ar fi interesant .
emil georgescu
emil georgescu Acum 28 Zile
Esti tare frate, ai un stil aparte sa prezinti lucrurile, cred ca ai putea sa faci un Rechin sa para un Delfin prin expunerea ta🤣😂🤣😊😊, Bravo.
Pol Daniel
Pol Daniel Acum lună
Trabant for life! 👍
Zeeteava Thepipe
Zeeteava Thepipe Acum lună
Asta cu cartonul e mit. Era din duroplast caroseria, şasiul fiind din metal.
zgabeartza iftodie
zgabeartza iftodie Acum 16 Zile
Daca esti putin priceput in mecanica,poti regla toate jocurile de la usi,portbagaj,capota si asa mai departe,am avut si eu unul din 1977 an fabricatie(cu platine)
thegreat Reaper
thegreat Reaper Acum 29 Zile
Masina asta a fost facuta pentru ca orice om sa isi poata permite una fara nici o problema. In ziua de azi nu are corespondent
Daniel Eghed
Daniel Eghed Acum 29 Zile
Am crescut cu Dacia 1300 dar mi-am dorit dintotdeauna sa conduc un Trabi, pasager am fost și atât. Chiar și azi m-aș bucura de un Trabi dar neavând experienta cu el as alege modelul 1.1 cu motor vw
Liviu Pop
Liviu Pop Acum 29 Zile
ar fi fost interesant sa se fi fabricat la fel ca beetle ul...ar fi avut succes!
Darius
Darius Acum lună
Andrei,o idee,pentru cei pasionați de mașini care vor sa afle mai multe detali de ce nu îți pornești un canal unde sa explici mai in detaliu?
Florin Dorin Iancu
Florin Dorin Iancu Acum lună
Oooo.. salutare vouă.. Am avut pt 2luni, un traby, era în 1995, si ce ai uitat sa menționezi, toți trabantisti se salutau în trafic.. iar dacă erai oprit pe marginea drumului, opreau să te ajute.. cu o bujie, cu o bobină, dar opreau.. Mult succes în continuare, vă doresc sărbători liniștite alături de oameni fericiți. Mă înclin
Edy AllReady Galaxy
Edy AllReady Galaxy Acum 27 Zile
Străbunicul meu a avut un Trabant că ăsta! ❤️
_David_
_David_ Acum lună
frumos trabant:) clasica si "quirky"
Elena B.
Elena B. Acum 27 Zile
Masina de carton/ fibrā de sticlā a americanilor a fost Corvette C3 intre 1968-1982
Pasionatii de masini
Pasionatii de masini Acum lună
Am crescut în Trabant. Ai mei au avut Trabant Combi
Tibor Polgar
Tibor Polgar Acum lună
Trabantul si Wartburg erau masin foarte raspandita in Romania. erau masini foarte buni. -- in anii 90 au aparut Trabantul cu 4 timp - aveau o viteza mult mai buna decat Dacia 1300 - 1310.
AlejandroFanTrabi
AlejandroFanTrabi Acum lună
@AfterbeatV Ba da,fara supărare dar nu te pricepi în acest domeniu și nu ști istoria Volkswagen !!!
AfterbeatV
AfterbeatV Acum lună
@Type 3 66' pe vremea aia nici nu exista Polo
Type 3 66'
Type 3 66' Acum lună
Pentru că avea motor de Polo 😁
Adevărul
Adevărul Acum 16 Zile
Trabantul este cea mai lungă mașină, are11 metri cu tot cu fum
elavi calmita
elavi calmita Acum 28 Zile
Nemții către rusi: Vrem sa facem o masina asa, asa... Niet, altfel ! Trabant, carton? Da 😂 Cam asa a fost de fapt
AlejandroFanTrabi
AlejandroFanTrabi Acum lună
A fost o mașină buna și specială.Din păcate nu toți cred și își bat joc de ea și de șofer,apreciez că ai spus lucruri bune despre ea
tecuci76
tecuci76 Acum lună
asa de buna ca trebuia segmentat la 50 de mii de km.... ce plm e bun la masina asta in afara de nostalgiile voastre tampite?
Liviu Fratila
Liviu Fratila Acum lună
@AlejandroFanTrabi esti prea fin pentru mine! eu sunt un batran diesel
AlejandroFanTrabi
AlejandroFanTrabi Acum lună
@Liviu Fratila Și tu ești atât de inteligent încât nu te-ai prins.Trabantul consuma ulei deci era o gluma referitoare la uleiul consumat de el.Consumi ulei ești trabantist adevărat(iar aici m-am referit la fumul pe care îl inhalezi)
Liviu Fratila
Liviu Fratila Acum lună
@AlejandroFanTrabi scuzele mele profesore! am invatat ceva nou, glojditul de ulei e peste cel de gaz 🤣🤣🤣 ai dreptate, e buuuuuna rau!
AlejandroFanTrabi
AlejandroFanTrabi Acum lună
@jacKs Apreciez că te-am făcut să râzi ♥️♥️♥️
pkcrashsite
pkcrashsite Acum lună
De cati oameni e nevoie ca sa faca un Trabant? Doar de doi: unul decupeaza si celalalt lipeste :)) 🚕
covrig = minciuna masonica
covrig = minciuna masonica Acum 24 Zile
Las ca acum sunt din fibra de sticla. Dacă bate vântul le ia pe sus
Cristofer Farte
Cristofer Farte Acum lună
Ahh, orașul meu frumos, Carei!❤️ Să știi că nu e singurul Trabant atât de întreținut din oras, și mai sunt câteva mașini foarte frumoase în oraș. Daca dădeai câteva ture prin oraș, mai la marginea orașului dădeai și peste Mitsubishi Eclipse-ul 2G care este al meu, singura din zona și cred că singura din județ😂. Oricum îmi place ce faci și te susțin în continuare!❤️ Bafta in continuare!🥰
Zsolti H
Zsolti H Acum lună
In Carei cred ca sunt extrem de multe masini de epoca sifoarte interesante, nu stiu cum s-au strans asa de bine intr-un orasel asa de mic.
Cristofer Farte
Cristofer Farte Acum lună
@Short Videos este parcul Castelului din Carei!🥰
Short Videos
Short Videos Acum lună
Chiar voiam să întreb unde a filmat prima parte a videoclipului 😃 Ce parc este pe fundal?
Bogdan Tavala
Bogdan Tavala Acum lună
Iubesc maşinile vechi
Alexandru Bogdan Moldovan
Alexandru Bogdan Moldovan Acum lună
pe cele mai noi modele de 601 au pus nemtii motoare de vw golf 1 ;)
Lucian Madem
Lucian Madem Acum lună
Fă un test drive cu trabantul vs dacia spring. ar fi foarte tare dacă ai face un vlog. Eu chiar sunt curios
Ionut Andone
Ionut Andone Acum lună
felicitari o lectie de viata pentru cei care conduc boliduri!!!
TRABANT 601- Povestea masinii "de carton"
45:37
Atelierul de Detailing
Vizionare 80 K
GRESELI IN FILMUL TABARA
12:57
Selly
Vizionare 414 K
Costi ❎ Vladuta Lupau ❎ Jador - MARE E LUMEA
3:51
Fortza Generation
Vizionare 590 K
Masina asta e de pe alta planeta - Smart ForTwo II
14:52
Mașina MILIONARILOR din anii 90' - Ferrari 348 TS
15:21
Mi-am cumpărat SUBARU! *De ce?*
20:43
Andrei Verestiuc
Vizionare 220 K
Old Soviet pedal car full Restoration
25:49
Great idea
Vizionare 1,1 mil
Cum arată cel mai FRUMOS garaj din România?
21:38
Andrei Verestiuc
Vizionare 258 K
Părerea mea despre DACIA SPRING!
19:04
Andrei Verestiuc
Vizionare 252 K
TEAPA DATA IN SERVICE 😈 (2022)
30:42
CoastaDeEst
Vizionare 36 K